Anagrammiakrobatiaa

Anagrammeja ei liiemmin arvosteta vihjelajina. SehP1060277än on tavallaan hätäratkaisu, johon pitää turvautua, jos ei saa mitään muun tyyppistä vihjettä syntymään. Äärimmäisen harvoin on sattunut kohdalle sana, josta ei synny kunnon anagrammiakaan. Silloin on pakko remontoida tehtävää ja päästä moisesta kirosanasta eroon. Toisinaan anagrammeja syntyy liiankin kanssa. Jos valinnan vaikeus kasvaa ylipääsemättömäksi, voi tietysti laittaa samaan vihjeeseen useita anagrammeja. En tiedä, onko se yleeensä ratkojan kannalta hyvä, mutta antaahan se laatijalle kuitenkin jonkinlaisen mahdollisuuden vaikuttaa kunnianhimoiselta vihjeenkirjoittajalta. Tehtävät tässä ja tässä.

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s