Virhe! Virhe!

Piilosanavihjeet eivät siedä virheitä. Niitä tulee kuitenkin tehdyksi. Luen toki hengentuotteeni ennen kuin lähetän niitä koeponnistajille. Kuitenkin he löytävät yleensä ainakin muutaman pikku painovirheen tai väärin ilmoitetun kirjainmäärän. Todelliset möhläykset tulevat aivan varmasti havaituiksi. Tarkastetun ja korjatun tehtävän lähetän sitten Sanaris Oy:lle ja kas kummaa – vielä löytyy korjattavaa, joskus oikeita virheitäkin ja useammin rajoitetusta tilasta johtuvia lyhennyksen tarpeita.
Kun olen siirtänyt näitä tehtäviä Sanojensommittelua -sivulle, olen koettanut lukea vihjeet verraten niitä sana sanalta julkaistuihin versioihin. On kuitenkin aivan mahdollista, että jokin sana on jäänyt erilaiseksi kuin lehdessä julkaistussa tehtävässä.

Jos huomaatte virheitä tai epäjohdonmukaisuuksia, P1060550
vika on varmasti minussa
ja nettijulkaisemisen viimeisessä vaiheessa.
Ilmoittakaa. Koetan viimeistellä tehtävät virheettömiksi.
Tässä tarkastettavaa, tässä lisää.

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s